Ja hem iniciat el projecte de la Fira Científica

Ja tenim els projectes de la Fira Científica engegats.

Us expliquem com ho hem fet:

Els cinc grups de cinquè i sisè hem triat cadascú una empresa. Cinquè, A i B, M’penta; sisè A, Oxiris; sisè B, Salicrú i sisè C, Altervac. El primer pas ha estat visitar les empreses. Tres grups han pogut anar amb tren i els altres dos amb autocar. Així hem pogut saber, in situ, el repte que ens proposen, a part de conèixer com funciona una empresa.

Un cop a l’aula ens hem distribuit en grups cooperatius i cadascú desenvoluparà una idea. La primera part és la d’organitzar els grups (càrrecs, normes de funcionament, objectius…) i a partir d’aquí anirem desenvolupant les idees. Estem en aquest punt.

Els projectes finals els exposarem davant de tots els altres grups i mitjançant l’eina del kahoot escollirem els dos grups que aniran a la Fira científica. Un cop triats els dos projetes, tots els altres grups colaboraran per ajudar que els nostres projectes es puguin defensar el dia del concurs.

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines