LA PRESENTACIÓ DEL MEU EQUIP!

 

Hola em dic Alina i jo soc la encarregada de la pàgina web,i tinc que publicar vídeos,fotos i entrades al web i posar material d’aula al seu lloc. I també soc encarregada de taulell i tinc que posar les peces del taulell al seu lloc i ajudar a col·locar el robot a la base. I una altre encarregada de pàgina web i taulell és la Abril.

El nom del nostre equip es ROBOBRUCS.

1.El encarregat del ordinador es el Izan, i té que saber se  usuari i contrasenya, portar carregador i ratolí,guardar els programes al seu lloc i programar el robot.

2.La encarregada del robot es la Carla, i té que vigilar que tingui prou bateria i carregar-lo,col·locar el robot a la base,seguir el robot i parar-lo si no ho fa bé i vigilar que no li passi res al robot.

3.El encarregat de les peces i material es Aleix, i té que muntar les peces i accessoris del robot,agafar la caixa LEGO amb les peces i posar les peces al robot.

 

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines