PRESENTACIÓ DEL NOSTRE EQUIP

Hola amb dic Itziar i soc la encarregada de la pàgina web , avui us parlaré de els càrrecs del meu equip .

El primer càrrec del ordinador es el Jan i el suplent es el Alex.D. ells dos tenen que mirar que el ordinador tingui bateria i ratolí , saber-se usuari  i contrasenya , guardar els programes el seu lloc , programa el robot .

El segon càrrec es el del robot es el Alex.L. i el suplent es la Judith ells dos tenen que mirar que el robot estigui carregat i portar el carregador , col·locar el robot a la base , seguir el robot i pararlo · si no ho fa bé , vigilar que no li passi res al robot.

El tercer càrrec es el de peces i material es el Alex.D. i el suplent es el Alex.L. ells dos tenen que muntar les peces i accessoris  del robot , agafar la caixa de lego amb les peces , posar les peces al robot .

El quart càrrec es el del taulell es la Judith i el suplent es la Itziar elles dos tenen que posar les peces del taulell al seu lloc , ajudar a col·locar el robot a la base .

El cinquè càrrec es el de la pàgina web es la Itziar i el suplent es en Jan ells dos tenen que publicar vídeos , fotos , i entrades al web , posar material d’aula al seu lloc.

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines