PREPARANT LES PROVES

Hola soc l’Aina !!!Avui nomes estic jo amb la pagina web .Tenim tres nens que no han vingut.L’Abril no en sabem res l’Aleix esta en el dentista i l’Alina encara esta en Rusia!:(                                                                    Avui estem trevallan molt perque tenim que preparar proves noves.En Gerard esta preparant i muntant les proves de la torre roja que es tracta de tirar un iman i que soni la campana.L’Izan i l’AlexL estan mesurant molt be la base per fer perfecte la prova del pont trencat.La Carla esta muntant la prova de la tirolina(les llobateres).

Ara us posare dos videos de quan ens van visitar els nens petits de p4.Tambe els hi vam ensenyar el robot,van donar al play van tocar les peçes…

 

 

 

Fins a la semana que ve!!!:)

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines