UNA PROVA NOVA!

Hola !!avui un altre cop estic sola sense l’Abril. Estem fent una prova nova que es la llegenda del gorg negre. En la prova esta muntant les pecesl’Aleix, l’Izan esta en l’ordinador fent els moviments en el programa, en Gerard esta tambè muntant la prova del sensor, l’AlexLesta ajudant al Gerard i la Carla esta muntant la tirolina. Ens ha vingut a ajudar la Maria la tutora de segon i que fa plastica que ha pintat les peces de la tirolina.

La prova del gorg negre consisteix en que s’ha de descobrir què s’amaga dins el gorg negre,hi ha un cub amb 4 colors:negre,blanc,groc i vermell.Et donaran 20 punts si el robot mostrra per pantalla el color correcte del cub que s’amaga dins el gorg.La prova esta en el camí del poble de Gualba.

Resultado de imagen de fotos sensores de color robotica            fins a la semana que ve!!! 

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines