Presentació mundial del nostre itinerari a EDULOC

Com ja sabeu hem fet servir Eduloc, una eina que permet crear itineraris basats en la localització. Per veure i fer el nostre itinerari heu de descarregar-vos una app gratuita al mòbil o la tablet. En primer lloc, heu d’anar a Play Store. Quan ja la tens instal·lada i l’obres, apareix la pàgina de la biblioteca i una barra per buscar itineraris.  Escrius Vallgorguina i busques l’itinerari.
Quan el trobes fas clic per obrir i et surt la descripció de la ruta. Després tornes a fer clic a obrir i t’apareix un mapa amb 16 punts.
Si fas clic a cada punt, surt el nom del lloc, la descripció, una foto i un vídeo nostre amb l’explicació. No surt la ruta que has de seguir, però a la foto de l’itinerari podreu veure que és una ruta circular. Si la voleu seguir en ordre, tenim la ruta penjada a Wikilock.
Aquesta notícia la fet la Carla i en Xavi de 6è
Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines