Equipació Robotseny!

Us volem explicar com vam decidir el disseny de la samarreta del Robotseny. Primer vam decidir portar una samarreta blanca per poder decorar-la amb retoladors.  Per decidir el model cada nen va presentar un disseny i després vam fer votacions.
El resultat final ha estat: a un braç tenim 2017 i a l’altre tenim 2018, a darrera tenim el nostre nom en gran i en petit el nom de tots els companys de classe i a davant, escrit en diagonal, tenim el nom de VALLBOTS,  que és el nom del nostre equip i el nostre logo. La lletra O de VallbOts l’hem dibuixat simulant una peça d’engranatge de metall que recorda als robots i per acabar hi ha un robot al costat del nom. Cadascú l’ha dibuixat com vol perquè així tots tinguem un disseny propi.

Aquesta notícia l’ha fet l’Anna de 6è

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines