GRÀCIES

Bones!   Aquesta entrada no és dels reporters del Pallerola: l’Alan, en Marc i l’Ot, sinó per a ells.

Sóc la mestra que ha pogut acompanyar-los aquest curs en el seu treball específic d’Expressió Escrita. Em vaig plantejar, com a motivació de cara al treball a fer, que es transformessin en els reporters de la Robotseny. Un treball global que els anava com anell al dit.

I…sorpresa! la motivació no ha vingut de l’activitat en sí, sinó del que ells han generat. Quins cracks!

Em trec el barret davant la seva il·lusió, motivació, ganes, implicació, dedicació, bon rotllo,… des del primer dia. Una lliçó per a tots, i per a mi la primera.  I treballant amb ganes, no hi ha res que ens aturi.

GRÀCIES amb majúscules. Quina gran lliçó del poder que té posar sentiment, interès i ganes en allò que es fa.  Ha estat un plaer, de cor.

I res, m’heu estat demanant, des que vam començar a gravar i a fer els nostres primers “pinitos” audiovisuals, un muntatge amb les “pífies”……  AQUÍ EL TENIU! i que bé que ens ho hem passat amb les pífies!!

Per vosaltres. GRÀCIES “trio calavera”. El millor de tot, vosaltres, sens dubte.

Carme

https://youtu.be/tyN2SBC3VD4

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines