PETIT HOMENATGE A LES RESPONSABLES DEL WEB

Bones companys,

aquesta última entrada m’agradaria que servís per donar les gràcies a les nenes de 6è A i 6è B de l’escola que s’han encarregat de publicar, dia sí dia també, notícies en aquesta web.

Ho han fet amb ganes, pràcticament sense ajuda ni supervisió i la veritat és que ho han fet molt i molt bé. No han sortit a cap vídeo, no les veureu programant ni agafant robots però han col·laborat un munt amb l’equip. Són les cares invisibles darrera els Robobrucs i els Youtubers.

Aprofito per penjar els selfies que s’han fet avui. He fet allò típic dels mestres de fer-nos els durs i renyar-los però crec que s’han guanyat a pols que publiquem les seves fotos i així sabreu qui us ha estat explicant tot el que hem fet  a l’escola.

 

 L’ Aina dels Youtubers, una artista amb el portàtil.

Aquí teniu a l’Irene i la Laia i, a la 2a foto, acompanyades per la Jamila. Unes cracks!

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines