Ins Vilamajor

Obstacle: Biomassa

El robot el col·loquem al principi del circuit tocant la paret sobre la lletra “A” (una lletra del títol del circuit). Avança recte fins l’H/18, després gira 90 graus a la esquerre i continua recte, fins a 18/M, es para un moment i gira cap a l’esquerra 90 graus i segueix recte fins a 24-25/M . Amb aquest últim procés aconseguim obrir el tap d’un obstacle i que pugui deixar caure tres mini cubs, amb una pala que em construït al robot.

Una vegada que ja hem aconseguit superar el primer obstacle, gira cap en darrera 90 graus a l’esquerra, i continua anant cap en darrera fins a l’H/24-25, es para i gira cap en darrera 90 graus a l’esquerra i continua anant cap en darrera fins acabar al punt on hem començat.       

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines