SEGONA PROVA SUPERADA!!

Hola, som la Carla i l’Emma de 1rB i com ja veieu el el titol hem aconseguit la segona prova!!

Com ja vaig dir ahir estava segura de que aviat la aconseguiriem! I la veritat es que tenia raó!! I ara un explicarem una mica les dificultats que hem tingut i el que ens ha agradat més d’aquesta prova.

Com vaig dir ahir una dificultat era que una prova estava malament colocada i ho vam programar per que ho fes, després un alumne de la classe es va adonar de que estava mal colocada i vam haver de tornar-ho a programar. També ens vam trobar que la pala era massa curta i havíem que ferla més llarga.O també que no sabíem com baixar la pala, però al final amb ajut dels companys de classe ens ho han explicat i ho hem solucionat ràpid.

A nosaltres el que més ens ha agradat d’aquesta prova és que no habíes de muntar molta estructura.

I aquest es el vídeo!!

Facebooktwittermail
Aneu a la barra d'eines